Verwerkingstijden

 

Raadpleeg de status van uw aanvraag direct à Wacht zo lang als nodig is.

 

 

  • Gelieve de onderstaande termijnen te respecteren, afhankelijk van het antwoord in de rubriek "mijn voertuig, mijn plaat":

 

 

  1. Het formulier is onbekend: dit is nog niet aangekomen. bpost heeft enkele dagen nodig om de post af te leveren. Raadpleeg de volgende dag opnieuw.

 

  1. Een kentekennummer en een verwerkingsdatum = de levering is aan de gang. Wacht 3 werkdagen voordat u contact opneemt met het callcenter van

 


              bpost op het nummer 0800 96 005

 

  1. Het formulier is aangekomen op ... Het is net gescand: u moet 8 werkdagen wachten voor de interne verwerking.

 

  1. Het formulier is in behandeling sinds ... . De DIV heeft u een brief gestuurd. Wacht 5 werkdagen om deze te ontvangen. bpost bezorgt de post slechts twee keer per week.

 

Tot slot is de levertijd van een  nummerplaat en / of het inschrijvingsbewijs door bpost momenteel niet langer systematisch Dag + 1 of Dag + 2 afhankelijk van het tijdstip van verwerking van de aanvraag. Vanwege Corona kan het Dag + 2 zijn, zelfs indien de aanvraag voor 18.00 uur verwerkt is.

 

Heeft u nog vragen?

Stuur een e-mail met uw specifieke vragen, uw volledige contactgegevens en uw aanvraagnummer naar help.div@mobilit.fgov.be