Wat vindt u van deze website?

De coronacrisis heeft communicatie definitief veranderd. De FOD Mobiliteit en Vervoer wil graag te weten komen hoe hij zijn communicatie aan moet passen aan de veranderde behoeftes om zo zijn service te blijven verbeteren.

 

Uw mening telt

De FOD Mobiliteit heeft u nodig om mee de richting te bepalen. Wat vindt u goed aan zijn huidige website en wat kan er beter? En wat vindt u van zijn Facebookpagina? Dankzij uw feedback kan de communicatie verder verbeterd worden.

 

Concreet zal u de komende weken een pop-upvenster te zien krijgen wanneer u deze website bezoekt. Beantwoord een aantal vragen en geef zo feedback. Het neemt maar een paar minuten van uw tijd in beslag! Hoe meer burgers deelnemen, hoe beter de FOD Mobiliteit te weten komt hoe het zijn communicatie kan verbeteren.

 

Grootschalig onderzoek

Deze vragenlijst kadert in een grootschalig onderzoek dat opgezet werd door de FOD BOSA. De websites en socialemediakanalen van verschillende overheidsorganisaties worden onder de loep genomen. In een eerste fase werden er diepte-interviews afgenomen, in deze tweede fase kan u op de verschillende websites en socialemediakanalen uw mening geven.

 

Bedankt voor uw hulp!