Doe een stage bij de Communicatiedienst van de FOD Mobiliteit en Vervoer!

Ben je een laatstejaarsstudent bachelor of master en wil je een eerste professionele ervaring?

 

Doe dan een stage van bij de Communicatiedienst van de FOD Mobiliteit en Vervoer! Een stage bij ons duurt minstens 6 weken, er is geen vergoeding.

 

We bieden een waaier aan mogelijkheden voor stages in de communicatiesector: grafisch, journalistiek, interne communicatie, public relations, sociale media, vertalen,… Wat is jouw talent?

 

 

Als stagiair bij de communicatiedienst draai je mee als een volwaardig lid van het team. Je collega’s staan je bij waar het nodig en nuttig is en je krijgt waar mogelijk de vrije baan. Op die manier halen onze stagiairs er voor zichzelf het maximum uit en leveren ze ook telkens een gewaardeerde bijdrage aan de communicatie van de FOD Mobiliteit en Vervoer.

 

Je zal kennis maken met het reilen en zeilen bij de overheid. De overheid is niet alleen een grote werkgever, maar ook een belangrijke partner en klant van veel privébedrijven.

 

Je werkt bij ons in een modern en flexibel kader: glijdende uren, tot drie dagen per week thuiswerk, maar je bent natuurlijk altijd welkom in de kantoorgebouwen in Brussel waar het aangenaam werken is.

 

Lees hier alle informatie en stel je kandidaat !

 

 

Zij getuigen...

Carolien werkt dit jaar haar master meertalige communicatie af aan de UCLouvain. Ze deed haar stage bij ons en dat viel reuze mee.

 

Carolien: Bij mijn taken stonden collega’s van de dienst Communicatie me altijd met raad en daad bij. Dankzij hun feedback, hulp en complimenten ben ik ook als persoon enorm gegroeid. Vanaf de eerste dag had ik het gevoel dat ik deel uitmaakte van het team en dat mijn mening ertoe deed.

 

Lees de volledige getuigenis van Carolien hier.

 

Melvin versterkte recent het team als stagiair in het kader van zijn Master audiovisuele vertaling aan de UCLouvain. Ook de passage van Melvin was voor beide partijen een succes.

 

Melvin: Mijn rol binnen de dienst was die van vertaler, bovendien deed ik daarnaast nog ervaring op met webmastering, tekstrevisie, copywriting, brainstorming voor de creatie van slogans voor campagnes, voice-overopnames,…

 

Lees de volledige getuigenis van Melvin hier.